Så städar du fotostudion
Så städar du fotostudion

Så städar du fotostudion

De flesta fotografer bokar in jobb både på kontoret och utanför. Det beror helt enkelt på kundens önskemål och vad fotostudion erbjuder samt vilka möjligheter som finns tillgängliga i själva studion. Något som du som fotograf aldrig kan undkomma är städningen. Läs mer här.

Har du en smutsig fotostudio kan det inte bara påverka ditt rykte utan också kvaliteten på de fotografier som du framkallar. Det är med andra ord viktigt att se till att hygienen håller lika hög standard som fotograferingen.

Boka städfirma

Eftersom du sysslar med fotografering är det smartast att anlita en städfirma så att du kan ägna dig åt det du brinner för istället för att lägga ner värdefull tid på att städa fotostudion när alla kunder har gått hem. Du kan enkelt vända dig till företaget Qleano och du hittar deras olika städtjänster på qleano.se där du även kan fylla i en kostnadsfri offert. Som företagskund kan du boka företagsstädning helt enligt dina behov. Det kan inte bli enklare eller smidigare än att överlåta städningen åt proffsen. På detta sätt kan ägna dig åt att ta hand om din utrustning och dina kunder istället och se till att du verkligen levererar på högsta nivå.

Självklart ska du se till att du själv ansvarar för städning av kameror, objektiv och dylikt eftersom det blir en väldigt dyr affär om något skadas. För att kunderna verkligen ska trivas och tycka om din fotostudio är det också viktigt att inreda den på ett sätt som känns modernt och fräscht. Allt ser dock betydligt bättre ut om det är rent.