Förbered dig inför en viktig fotografering
Förbered dig inför en viktig fotografering

Förbered dig inför en viktig fotografering

Det finns flera tillfällen här i livet då vi står modeller inför en viktig fotografering. Det kan t.ex. vara det allra första klassfotot som ska tas, porträttbilder på vår bröllopsdag eller fotografering på vår arbetsplats. Inför en betydelsefull fotografering är det viktigt att du känner dig på topp och att ditt självförtroende är med dig.

Att få bättre självkänsla med kort varsel är något som få klarar av. Beroende på vad det är för typ av fotografering du ska genomföra kan du använda dig av olika knep för att både se och känna dig mycket snyggare direkt!

3 tips inför en viktig fotografering

1. Hår och hud

Om du har hårsvallet du alltid drömt om eller den mest perfekta huden kommer du att känna dig mer trygg med att få din bild tagen. En hårtransplantation hos Nordic Hair kan vara det du behöver för att få mer självförtroende över ditt utseende. Här finns både kompletta transplantationer såväl som PRP-behandlingar som du kan använda dig av. Alla behandlingar utförs av utbildad personal och ger naturliga och vackra resultat.

2. Träna framför spegeln

Känner du dig osäker på vilken sida som är din absolut bästa? Prova att testa olika poser framför spegeln! Din spegel är din bästa vän och gör det möjligt för dig att testa olika leenden, ansiktsuttryck eller poseringar för att du ska känna dig så bekväm på din fotografering som möjligt.

3. Ta ett träningspass

Även om du inte tränar till vardags kan ett snabbt träningspass innan fotograferingen vara det du behöver för att känna dig på topp. Vill du inte gå till gymmet kan du träna hemma, ta en joggingtur eller pumpa några armhävningar.