Bygga egen fotostudio
Bygga egen fotostudio

Bygga egen fotostudio

Med en studio kan du ta din fotografering till nästa nivå. Det behöver inte heller krävas en lokal för din fotostudio utan det bästa kan vara att börja hemma. Om pengar är ett hinder för dig så kan det även finnas lösningar som du inte tidigare tänkt på.

Finansiering

Att sätta ihop en fotostudio kan kosta en del och därför är det viktigt att du funderar på hur du kan finansiera projektet. Ett bra tips är att du kan sälja guld som du har liggandes hemma. Du behöver inte ens gå till en pantbank för att sälja ditt guld utan kan göra det tryggt och säkert hemifrån. Börja med att beställa ett kuvert från diamantbrev.se så kan du skicka ditt guld till dem kostnadsfritt. De betalar sedan ut pengarna direkt till ditt konto.

Utrustning och plats

Professionella fotografer som arbetar med modeplåtning brukar vanligen hyra en färdig studio för sitt arbete men kanske har du lite extra plats hemma som du kan avvara. Tänk bara på att du behöver en tillräcklig yta för både stativ och lampor. Just lamporna är viktiga för att du ska kunna skapa den ljussättning som du önskar. Kolla gärna på nätet för att hitta det bästa priset på lampor.