Så ökar du livslängden på dina fotografier
Så ökar du livslängden på dina fotografier

Så ökar du livslängden på dina fotografier

Det är inte bara fotografer som använder sig av olika sorters knep för att motiven och resultaten ska bli så bra som möjligt. Även privatpersoner kan lära sig en hel del om hur bilder och fotografier bäst kan tas tillvara och hålla längre.

Elektroniska fotoramar, smarta telefoner och snabba datorer gör det möjligt att förvara bilder på ett sätt som inte var möjligt för bara några decennier sedan. Visst är det bra med teknik, men det är inte lika roligt när du drabbas av elavbrott eller teknikstrul. I vissa fall kan du dessutom bli av med dina bilder för alltid. En smart och hållbar lösning som till och med fotograferna använder sig av är olika typer av lamineringsfickor, vilket håller dina bilder i toppskick. Med hjälp av laminering kan du dekorera ditt hem med dina egna bilder.

Skydda dina bilder

Genom att investera i lamineringsfickor från officedepot.se ökar du livslängden på dina bilder markant samtidigt som du skyddar dem mot slitage och UV-strålning. Officedepot har ett stort utbud av såväl lamineringsfickor som lamineringsmaskiner. Visste du till exempel att det finns en typ av lamineringsficka som kallas kallaminat? Detta betyder att fickan är självhäftande och du kan laminera utan maskin. Du kan enkelt förvandla dina bilder till tavlor och göra egna kollage.