Förbered ditt hem inför fotograferingen
Förbered ditt hem inför fotograferingen

Förbered ditt hem inför fotograferingen

När du har bestämt dig för att sälja din bostad kommer fotograferingen vara en av de viktigaste delarna för att ro en köpare i hamn. Genom fotografierna som tas kommer potentiella köpare bilda sig en uppfattning om ditt hem, se sig själva i rummen eller föreställa sig var de ska ställa sin säng, soffa eller skrivbord.

Fotograferingen är A och O för att du ska lyckas med din försäljning. Därför kan det vara en god idé att anlita en professionell fotograf eller mäklare som kan hjälpa dig med den biten. Se även till att måla om väggarna innan fotograferingen. Här nedan har vi plockat fram några av de bästa tipsen som du kan använda dig av för att säkerställa att ditt hem är så förberett inför fotograferingen som möjligt.

5 heta tips för din bostadsfotografering

Här nedan kommer du att få läsa om alla möjliga tips som gör att ditt hem ser perfekt ut inför fotograferingen.

1. Måla om innan fotograferingen. Kom ihåg att använda dig av högkvalitativ väggfärg om du behöver måla om i något av rummet. Att ha nymålade väggar kan göra otroligt mycket för både bilder och vid den riktiga visningen. Hos Familjetapeter.se hittar du väggfärg för alla rum och alla ändamål.

2. Se till att du har så rena ytor som möjligt. I kök plockar du bort diskställ, disktrasor och annat smått som förstör helhetsintrycket. I badrummet tar du bort alla hygienartiklar. Lämna bara tvålpump om den faktiskt är snygg.

3. Alla handdukar i både kök och badrum ska vara helt rena – gärna nya! Det finns billiga och bra val på IKEA.

4. Ta bort alla personliga föremål. Det inkluderar allt från familjefotografier till tandborstar, hårborstar eller din gitarr som hänger på väggen. Det ska vara enkelt att föreställa sig i ditt hem.

5. Alla öppna ytor städas till perfektion. Se till att även öppna garderober eller skåp i köket är rengjorda och att allt är i sin ordning.