Om klubben

Vi är en ideell förening som bildades 1946 och som idag har ett 90-tal medlemmar i varierande åldrar. Vi arbetar med både analog och digital teknik och har utrustning för att visa både dia och digitala bilder.

Klubblokalen
Vi har en egen klubblokal där vi träffas regelbundet på tisdagarna och på våra månadsmöten. Den ligger på Brunnsbergsvägen 14.

Månadsmöten
Vi träffas en gång per månad för att utbyta erfarenheter, tävla och visa bilder. Ibland bedömer vi bilder från andra fotoklubbar eller till exempel lyssnar på externa eller interna föreläsare.
Vi har utrustning för att skanna påsiktsbilder, negativ och dia samt möjligheter att skriva ut på A3 skrivare.

Tisdagskvällarna
Varje tisdagskväll under höst, vinter och vår träffas vi i klubblokalen (från kl 18.30) för att arbeta med bilder på olika sätt. Vi tittar på och bedömer varandras bilder, förbereder bilder för visning och utställningar samt mycket annat. Vi diskuterar också tävlingsbilder och deltar i tävlingar.
Under sommarhalvåret brukar vi göra utflykter på tisdagskvällarna. Aktuell information om när och var vi träffas hittar ni i vår Facebook-grupp.

Facebook-gruppen
Navet i Varbergs fotoklubbs verksamhet är faktiskt vår offentliga Facebook-grupp. Där kan man gå med utan att vara betalande medlem i klubben. Det är en bra introduktion till vilka vi är och vad vi gör. Varje vecka har vi en fotoutmaning i gruppen – på ett tema valt av föregående veckas vinnare. I gruppen brukar vi också diskutera våra kommande utflyktsmål – ibland med mycket kort varsel.

Bli medlem!
Bli medlem du också och träffa andra fotoentusiaster för att utbyta idéer och kunskaper.
Som medlem i klubben kan du:

• Se andras bilder, både proffs och amatörers.
• Få del av andras foto- och redigeringstips.
• Delta i foto- och bildredigeringskurser.
• Tävla med dina bilder inom klubben eller med andra klubbar.
• Visa dina bilder på utställningar.
• Delta i fotoutflykter.
• Som medlem har du även rabatt i vissa fotobutiker

Årsavgift
Årsavgiften är på 250 kr (100 kr för juniorer – till och med det år man fyller 20 år) – pengar som huvudsakligen finansierar hyran av klubblokalen och omkostnaderna kring tävlingsverksamheten. Betala in årsavgiften till klubbens bankgiro 292-5303. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.